Stijlvol interieur? Reken op onze expertise en neem vandaag nog contact op.

Luchtgommen voor trappen en meubilair
Verfijnde techniek, authentieke uitstraling

Een oud kastje graag een nieuw leven geven? Of een modernere feeling voor uw trap? Met onze techniek voor luchtgommen in regio Roeselare zorgen wij voor een verfijnde afwerking van uw interieur, helemaal op maat van uw wensen.

Wat is luchtgommen?


Hoewel de methode verfijnder is, komt luchtgommen min of meer overeen met de techniek gebruikt bij zandstralen. Deze bewerkingstechniek is verder ook uiterst geschikt voor fragiele oppervlakken. Het schurend en gommend effect zonder harde inslag zorgt ervoor dat uw meubilair of trap zijn oorspronkelijke look terugkrijgt, om deze daarna te voorzien van een nieuwe afwerkingslaag. Zelfs kastjes of meubelstukken met versieringen kunnen tot in het detail worden behandeld met deze techniek.

Afwerking naar wens


Als specialist in deze techniek staat DV Schilder- en Decoratiewerken in voor de totale afwerking van uw trappen of meubilair. Van landelijke interieurs tot moderne decors, de afwerking en het vernis kan in de kleur van uw wens en passend bij uw stijl. Op deze manier verkrijgt u een totaal nieuwe trap of meubelstuk met een authentieke en unieke uitstraling.

Graag een totaalrenovatie voor uw interieur of deskundig advies? Vertel ons over uw plannen en wij bezorgen u een vrijblijvende offerte.

Heeft u een vraag?

Contact

Binnen- en Buitenschilder

Alle technieken

Luchtgommen

Kleuradvies