Stijlvol interieur? Reken op onze expertise en neem vandaag nog contact op.

Vlekkeloze service voor buitenschilderwerken
Voor gevels met een meerwaarde

Kan uw gevel wel een stevige opknapbeurt gebruiken? Met een grondige ervaring in buitenschilderwerken in regio Roeselare brengt DV Schilder- en Decoratiewerken dit voor u in orde.

Totaalservice


Behalve binnenschilderwerken frissen we eveneens graag de buitenkant van uw woning op. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise in het vak kunnen we ook hier heel breed gaan. Van het schilderen van uw gevel, ramen en deuren tot zelfs tuinmuren. Onze dienst voor buitenschilderwerken in de omgeving Roeselare en West-Vlaanderen is bovendien mogelijk op gelijk welke hoogte. Wij passen ons aan aan uw wensen.

Duurzaam en degelijk resultaat


Bij schilderwerken voor buiten is van essentieel belang dat deze perfect worden uitgevoerd om een duurzaam resultaat te garanderen. Uw gevel en buitenbekleding dienen immers bestand te zijn tegen alle weersomstandigheden en factoren van buitenaf. Als professional in het schildersvak is DV Schilder- en Decoratiewerken dan ook goed op de hoogte van de nodige verftechnieken en materialen voor uw gevel en buitenschrijnwerk. Nagenoeg alle ondergronden en oppervlakken behoren tot onze technische knowhow.

Correct en volgens de afspraken

Omdat we klantgerichtheid hoog in het vaandel dragen, hanteren we keer op keer een correcte werkhouding. Wij werken volgens de afspraken, en ook nadien laten we alles proper en netjes achter. Schilderplannen in het vooruitzicht? Breng ons op de hoogte van uw project, en wij stellen met veel plezier een vrijblijvende offerte voor u op.

Heeft u een vraag?

Contact

Binnen- en Buitenschilder

Alle technieken

Luchtgommen

Kleuradvies